Voor veel vrouwen is het echt geen ramp als je handtas aan vervanging toe is hoor. Het is namelijk eerder één groot feest wanneer je je als vrouw bedenkt dat het weer tijd is om een nieuwe tas uit te gaan kiezen. Er wordt dan ook meestal een heel uitje van gemaakt, de hele dag moet en zal gewijd worden aan het vinden van die perfecte tas. Waar de één misschien dol is op afwisseling, zijn er nog altijd genoeg vrouwen die leven vanuit één tas. We kunnen zeker stellen dat als de vrouw haar handtas bij heeft, ze echt op alles voorbereid is. Omdat die tas zo speciaal is, zetten we heel even wat aandachtspuntjes voor je klaar, zodat je voorbereid aan je speurtocht beginnen kan. 

Voor welke look wil je gaan?

Welke tas je bij je gaat dragen wilt absoluut wat over jou zeggen. Echter, wil je in de keuze van je nieuwe tas ook overwegen hoe vaak je hem bij je gaat dragen. Wanneer we je even terugnemen naar de situatie die we eerder schetsten, dan zijn er dus vrouwen die één tas hebben die zij echt iedere dag uit hun leven bij zich dragen. Ook zijn er vrouwen die graag meerdere tassen in hun bezit hebben, zodat ze kunnen afwisselen. In het eerste geval zou je verwachten dat iemand voor een tas gaat met een basiskleur zoals zwart, zodat de tas overal bij past. In het laatste geval, zou je eerder verwachten dat iemand ook eens voor een patroontje gaat zoals die vaak verschijnen op Guess tassen

Wat gaat er allemaal in? 

Het is belangrijk om je te beseffen met welk doel je die specifieke tas bij je draagt. Zo willen steeds meer zakenlui en studenten ervan verzekerd zijn dat ze hun tablet of laptop ook in de handtas kwijt kunnen. Je moet je dan beseffen, dat je sowieso voor een tas gaat die groter is dan de afmeting van je beeldscherm. Er zijn ook mensen die spullen willen meenemen voor iedere situatie en ieder noodgeval. Hierbij is het dan handig, om er zeker van te zijn dat er vakjes in je tas zitten. Als er namelijk geen vakjes in zitten, dan zoek je je suf wanneer je één specifiek item nodig hebt. 

Veel gewicht  = kwaliteit 

Aan de hand van hoeveel spullen je graag in de tas doet, moet je ook bepalen voor welke kwaliteit je gaat. Zo is een tas van Guess van stevigere kwaliteit en dus eerder opgewassen tegen een volle tas.