We willen er allemaal een beetje stijlvol bijlopen. We spenderen dan ook veel tijd voor de spiegel om de beste outfit samen te stellen. Elk seizoen zijn er weer andere trends, zo ook op het gebied van schoenen. Ben jij wel toe aan een nieuw paar sneakers? Of ben je op zoek naar een nette schoen voor naar je werk? In dit artikel delen wij drie nieuwe schoenentrends voor heren met je. Zodat je er straks helemaal on-trend bij loopt.

Witte sneakers

Met witte sneakers kun je eigenlijk nooit de fout in gaan. De schoenen waren vorig jaar al hot, maar dit lijkt nog wel een tijdje zo te blijven. Witte sneakers kun je met bijna alle outfits combineren. Draag ze bij een nette pantalon om de outfit net iets meer casual te maken. Of draag de sneakers gewoon lekker bij een spijkerbroek of een simpele jeans. Witte sneakers kunnen dan ook echt niet ontbreken deze lente en zomer. Wat wel belangrijk is, is dat de schoenen wit blijven. Poets ze dan ook af en toe of gooi ze een keer in de wasmachine.

Floris van Bommel herenschoenen kopen

Printje hier, printje daar

Een nieuwe trend voor heren deze lente en zomer zijn schoenen met prints. Nu denk je misschien: printjes zijn toch meer voor dames? Niets is minder waar, ook voor heren zijn schoenen met prints nu echt onmisbaar. Bij heren is deze trend op zowel casual als zakelijke schoenen terug te vinden. Je kunt ze dan ook dragen bij een spijkerbroek, maar ook bij een pantalon kan het prima. Vooral dierenprints zijn populair, denk aan slangenprint of krokodillenprint.

Floris van Bommel herenschoenen kopen

Classy

Ben je op zoek naar klassieke schoenen? Vorige zomer waren de loafers en espadrilles al erg populair.

Deze schoenen zien er niet alleen netjes uit, maar zijn ook nog eens erg comfortabel. Ook deze lente en zomer zullen we ze veel voorbij zien komen. Je kunt deze schoen goed combineren bij een pak, maar ook bij een korte broek. Je kunt bij Floris van Bommel herenschoenen kopen voor een goede prijs. Je bestelt de schoenen gemakkelijk online. Je hoeft er de deur niet eens voor uit.