Antony Morato tien jaar!

Antony Morato is een Italiaans merk uit 2007. Het merk bestaat dit jaar dus alweer 10 jaar lang. Veel mensen weten niet dat het merk nog zo jong is. Dit komt omdat Antony Morato in vele landen te verkrijgen is en een uitgebreid assortiment heeft. Over de producten (die overigens geweldig zijn) wilde ik in deze blog vertellen.

Waar staat het merk voor?

Antony Morato is een merk met mannenkleding van top tot teen. De gebroeders Giovanni hebben het merk opgericht, met als doel om mannenkleding beter en verzorgd te maken. Er is een groot en uitgebreide collectie ontstaan. Tegenwoordig worden er in de vele winkels waar het merk verkocht word veel aangeboden. Denk aan broeken, riemen, tassen , jassen en schoenen niet te vergeten.

De schoenen van Antony Morato

De schoenen van het merk zijn in mijn ogen( en waarschijnlijk ook bij anderen) het best. Er zit echt voor elke gelegenheid en elk type man een paar schoenen bij dat hem laat stralen. Behalve de verschillende modellen, heeft het merk Antony Morato ook schoenen in felle opvallende kleurtjes. Juist nu in de zomertijd, zijn dat de schoenen die je moet hebben. Doordat er ook kleding en accessoires te krijgen zijn bij Morato, kun je  combineren met kleding van het merk. Je weet zo zeker dat je outfit van top tot teen compleet is.

Een Antony Morato outfit

Je wilt er natuurlijk altijd netjes bij lopen. Dan is het wel fijn als je weet wat je kunt aantrekken. Het is zo gebeurd om een mooie en vooral nette outfit te creëren met de kleding van dit  merk. De basis van elke outfit is een overhemd. Als je het juiste overhemd aan hebt, kun je vanuit dat punt gaan combineren. De overhemden van Antony Morato zijn getailleerd en geven daardoor een erg verzorgde look. Je hoeft er niet veel je best voor te doen om er goed uit te zien dus. Bij een casual look ga je voor een van de jeans van Antony Morato. Ga je voor een iets chiquere vertoning? Kies dan voor een chino broek. Het ziet er met dit merk al heel gauw uit alsof je heel erg je best hebt gedaan om er goed uit te zien. Als je het merk dan toch graag wilt combineren met iets anders kies je voor de schoenen van Gabor Dit merk past na de schoenen van het merk zelf het beste bij een Antony outfit.

Vergeet de accessoires niet!

Naast kleding en schoenen heeft het merk ook een heel divers aanbod accessoires. Je kunt dus ook gaan voor een mooie das, pet of sjaal van het merk. Tassen en riemen zijn er trouwens ook nog. Je hele outfit kan dus uit Antony Morato bestaan!